Tjänster

Vad jag är riktigt bra på

Jag erbjuder tjänster som hjälper dig som egenföretagare eller privatperson att skapa en ny hemsida, e-handel eller kanske du behöver hjälp med marknadsföring och få fler besökare och kunder?

01

Hemsida

Letar du efter en professionell och mobilanpassad hemsida? Med min expertis inom WordPress och skicklig programmering skapar jag skräddarsydda webbplatser som förvandlar din idé till en imponerande digital närvaro. Varje element designas med omsorg för att locka och engagera dina besökare, samtidigt som funktionalitet och användarvänlighet prioriteras för att säkerställa bästa möjliga användarupplevelse.

Att köpa en hemsida är något som ska göra affärsnytta vilket många inte tänker på när de köper en hemsida. En hemsida är en investering som leder till lönsamhet för ditt företag. För att detta ska vara möjligt behöver man lägga upp en digital strategi. Jag har alltid en välplanerad process som börjar med en marknadsföringsstrategi. Denna marknadsföringsstrategi sätter grunden till vad du vill att din hemsida ska generera till ditt företag.

02

E-handel

Behöver du en mobilanpassad e-handel? Jag kombinerar min kunskap inom Programmering, WordPress och WooCommerce för att skapa en sömlös och effektiv online-butik. Varje detalj anpassas efter dina behov för att säkerställa en attraktiv och funktionell handelsplattform. Från produktvisning till betalningslösningar, allt är optimerat för att maximera din försäljning och ge kunderna en tillfredsställande shoppingupplevelse.

Att köpa en e-handel är något som ska göra affärsnytta för dig eller ditt företag. En e-handel är en investering som leder till lönsamhet för ditt företag. För att detta ska vara möjligt behöver man lägga upp en digital strategi. Jag har alltid en välplanerad process som börjar med en marknadsföringsstrategi. Denna marknadsföringsstrategi sätter grunden till vad du vill att din e-handel ska generera till ditt företag.

03

Sökmotoroptimering

Vill du öka din synlighet på Google? Med min expertis inom sökmotoroptimering hjälper jag dig öka din rankning på Google.

Att få in besökare till er hemsida är såklart bra men det du helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter dina tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som jag med hjälp av sökmotoroptimering kan hjälpa dig att fånga upp!

Genom att sökmotoroptimera din hemsida når du ut till de som aktivt letar efter dina tjänster eller produkter.
Jag har redan hjälpt ett flertal företag att få bra placeringar på Google och därmed också hjälpt dessa att stärka sitt varumärke, öka sin försäljning och öka antalet nya kundkontakter.

Bara i Sverige görs ca 50 miljoner sökningar varje dag och ca 9 av 10 personer använder Google in de genomför ett köp, frågan är då vilket företag är det som syns när dina potentiella kunder söker?

Hos DinResursITeknik tillkommer inga kostnader, jag erbjuder en totallösning för sökmotoroptimering till en fast månadskostnad!

04

Annonsering

Vill du öka din synlighet online? Med min expertis inom sökmotoroptimering samt annonsering på plattformar som Facebook, Google, Instagram, LinkedIn och TikTok, skapar jag strategiska annonser riktade mot din specifika målgrupp. Genom noggrann målgruppsanalys och skräddarsydda kampanjer ser jag till att din annonsering når rätt personer vid rätt tillfälle, vilket resulterar i ökad exponering och konvertering.

05

Underhåll

Håll din webbplats i toppskick med mina omfattande underhållstjänster. Uppdateringar, buggfixar och tekniskt stöd – allt detta ingår för att säkerställa att din webbplats alltid är aktuell och sökbar. Med regelbundna uppdateringar och optimeringar ser jag till att din webbplats fortsätter att prestera optimalt, vilket är avgörande för att behålla din publik och attrahera nya besökare.