Sökmotoroptimering

Fler affärer & kunder

Att hålla koll på sökmotoroptimering är inte alltid enkelt, jag hjälper dig genom hela processen för att du eller ditt företag ska få så hög rankning på Google som möjligt.

Professionalism

Förmedla ett professionellt intryck online med mina skräddarsydda lösningar för sökmotoroptimering. Effektivitet och trovärdighet i fokus.

Tidseffektiv

Jag arbetar alltid tidseffektivt när jag jobbar med sökmotoroptimering och anpassar mig alltid vad du har för behov och krav under hela proccessen.

Kreativa idéer

Jag tänker alltid kreativt när jag hjälper dig med sökmotoroptimering för att du ska sticka ut från dina konkurrenter så mycket som möjligt och öka din rankning.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

Hur fungerar SEO (Sökmotoroptimering)

Att få in besökare till er hemsida är såklart bra men det du helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter dina tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som jag med hjälp av sökmotoroptimering kan hjälpa dig att fånga upp!

Genom att sökmotoroptimera din hemsida når du ut till de som faktiskt letar efter dina tjänster eller produkter.
Jag har redan hjälpt ett flertal företag att få bättre placeringar på Google och därmed också hjälpt dessa att stärka sitt varumärke, öka sin försäljning och öka antalet nya kundkontakter.

Bara i Sverige görs ca 50 miljoner sökningar varje dag och ca 9 av 10 personer använder Google in de genomför ett köp, frågan är då vilket företag är det som syns när dina potentiella kunder söker?

Hos DinResursITeknik tillkommer inga kostnader, jag erbjuder en helhetslösning för sökmotoroptimering till en fast månadskostnad!

Har du Googlat din bransch?

Då har du nog lagt märke till att det ofta finns en eller flera aktörer i er bransch som nästan alltid ligger i toppen. Dessa aktörer arbetar med sökmotoroptimering och fångar just nu in kunder som egentligen kunde varit dina.

Låt oss ändra på detta och optimera upp din sida högt upp på Google istället!

Riktar du dig mot kunder lokalt i din stad och närliggande städer, driver du en webbshop och vill öka försäljningen eller vill du synas för att stärka ditt varumärke på nätet? Mina kunder är allt från hantverkare och tillverkande företag till webbshoppar och tjänsteföretag, jag har lösningar som är anpassade efter just din verksamhet och dina mål.

Fördelarna med sökoptimering är många, förutom att man når rätt målgrupp i rätt tid så kan du också få mätbara resultat på ett helt annat sätt än vad andra marknadsföringskanaler erbjuder. Efter att jag installerat trafikspårningen på din hemsida kommer du sedan tydligt kunna se vad detta har gett dig.

Har du googlat din bransch?
Hur mycket kostar sökmotoroptimering?

Hur mycket kostar sökmotoroptimering?

En vanlig fråga jag brukar få är: ”Vad kostar sökmotoroptimering?”
Svaret är ofta samma. Det beror på hur du vill synas och hur många nya kunder och besökare du vill attrahera. Mina lösningar sträcker sig från
1 500 kr till cirka 15 000 kr per månad för sökmotoroptimering. Att locka besökare till din hemsida är värdefullt, men det optimala är att attrahera köpsugna besökare som faktiskt aktivt letar efter dina produkter eller tjänster.

Priset för sökmotoroptimering tenderar att vara relativt lågt jämfört med andra marknadsföringskanaler. Detta beror på att du når ut till en målgrupp som redan är intresserad och aktivt söker efter dina specifika produkter eller tjänster.

Att anlita en kunnig sökmotoroptimerare och investera i denna tjänst bör ses som en investering snarare än en kostnad. Det du investerar bör återkomma i form av nya kunder, ökade beställningar eller fler potentiella affärskontakter.

Vad säger kunderna?

Vb Be
Vb Be
Jag har fått jätte bra hjälp av Ludvig med min sida livsnytta.se. Han är snabb och kunnig och är lyhörd för vad jag tycker. Min sida har fått ett upplyft och har blivit mycket mer sökbar på Google sedan jag fick hjälp. Rekommenderar verkligen att anlita honom om ni vill ha snabb och bra hjälp!
Olof Markusson
Olof Markusson
DinResursITeknik hjälpte oss med marknadsföring på sociala medier. Vi är super nöjda med tjänsterna och tackar för ett bra jobb!
Jonas Persson
Jonas Persson
Hemsidan Ludvig gjorde åt oss fungerar riktigt bra med mycket bra kundservice. Kan verkligen rekommendera!

Varför välja DinResursITeknik?

On-page SEO

Jag optimerar ditt innehåll och struktur på din hemsida för att göra den mer relevant för Googles algoritmer.

Off-page SEO

Jag bygger länkar och trovärdighet för din hemsida genom externa åtgärder utanför din hemsida.

Teknisk SEO

Jag optimerar din hemsida tekniskt för att göra den lättare att förstå och indexera för sökmotorerna.

Återkoppling

Du som kund får alltid återkoppling i hur det går med rankningen av din hemsida i form av rapporter.

Support

Jag erbjuder alla mina återkommande kunder rådgivning och hjälp med sökmotoroptimering.

Lönsamhet

Fånga upp de besökare som är köpsugna och faktiskt vill köpa er produkt eller tjänst genom sökmotoroptimering.

Redigering

Du har alltid möjlighet att fråga om ändringar du vill göra i upplägget eller om du vill nå ut till en bredare publik.

Sökmotoroptimering

Jag utvecklar hemsidan efter Googles riktlinjer för ökad synlighet på nätet.

Tidseffektiv

Jag arbetar alltid med sökmotoroptimering på ett tidseffektivt och kostnadseffektivt sätt.

Nå ut till mig

Vill du se hur jag kan hjälpa dig med sökmotoroptimering? Kontakta mig nedan

Frågor & svar

1. Du fyller i kontaktformuläret som är precis under ”Frågor & svar” delen av denna sidan.

2. Vi bokar in ett digitalt möte där vi går igenom hur stor sökmotoroptimering du eller ditt företag behöver.

3. Jag tar fram en offert med en prisbild baserat på informationen från det digitala mötet och er verksamhet.

4. Efter offerten är accepterad så börjar utvecklingsfasen och en analys.

5. Om ni inte redan har en hemsida/domän så kan jag lösa det åt er och koppla allt rätt. SSL-certifikat ingår alltid för säkerhet.

6. En analys görs på din bransch samt på de sökord som du vill ranka ditt företag eller din hemsida för.

7. Jag kollar över off-page-SEO, on-page-SEO och teknisk SEO för att se till att du har så bra möjligheter som det bara går för att ranka högt upp på Google.

8. Varje månad får du en rapport där du kan se exakt hur mycket du har klättrat i rankning för de olika sökorden, samt hur många som har besökt din hemsida till följd av detta.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Det beror på hur stor din konkurrens är i de sökord du vill ranka för. För sökord med stora sökvolymer tar det längre tid, medans om du vill ranka för sökord med inte lika hög volym så tar det inte så lång tid. Räkna med att se resultat efter ett par månader, där du även får rapporter på hur det har gått för din hemsida på Google.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ja, jag gör även hemsidor där jag lägger grundläggande sökmotoroptimering som grund och sedan kan vi fortsätta med sökmotoroptimering på löpande basis för att ni ska få så mycket trafik och rätt kunder som möjligt.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Beroende på storlek och komplexiteten av sökmotoroptimeringen du vill ha så kan prisbilden variera. Mina lösningar sträcker sig från 1 500 kr till cirka 15 000 kr per månad för sökmotoroptimering. Om du vill ranka för väldigt många sökord med hög sökvolym så kostar det mer, vill du ranka för ett par få sökord med låg sökvolym så blir det billigare. Vi tar ett möte där vi kommer överens om ett fast pris per månad eller om du vill köra per timme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sökmotoroptimering ger dig möjlighet att nå ut väldigt brett baserat på hur många sökord du vill ranka din verksamhet för. Jag gör en analys och ser över vilka sökord som passar eran verksamhet bäst och hur ni kan nå ut till kunder som är köpsugna efter just eran produkt eller tjänst.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jag finns tillgänglig för att svara på frågor kring Sökmotoroptimering eller ifall ni vill ändra, lägga till eller ta bort de sökord som ni vill ranka för.

Sökmotoroptimering - Jag estimerar kostnaden för ditt projekt!

Beroende på storlek och komplexitet av sökmotoroptimeringen kan prisbilden variera. Jag erbjuder både fast pris eller per timme beroende på vad som passar dig bäst som kund. Det bästa är att vi har en dialog för att veta vad som blir bäst.

Offertförfrågan

  DinResursITeknik

  Gagneberg Anderstorp 1
  566 92 Habo
  Sverige

  Org-nummer: 040123-2491
  Moms-nummer: SE040123249101