Köpa E-handel

Försäljning på nätet

Att köpa e-handel är inte alltid enkelt, jag hjälper dig genom hela processen så att du ska få en e-handel som matchar dina behov.

Professionalism

Förmedla ett professionellt intryck online med mina skräddarsydda hemsidor och e-handel. Effektivitet och trovärdighet i fokus.

Tidseffektiv

E-handeln beroende på storlek, innehåll och antal sidor brukar endast ta 10-14 dagar från köp tills att sidan är klar.

Kreativa idéer

Jag tänker alltid kreativt när jag hjälper dig att skapa en e-handel samtidigt som e-handeln uppfyller dina behov.

E-handel

Hur fungerar det när man köper en e-handel?

Jag utvecklar din e-handel så att den ser bra ut både på dator och mobilenheter. Jag ser till så att e-handeln, designen och allt innehåll på sidan går utefter dina behov för att allt ska fungera så bra som möjligt. Jag tittar även över sökmotoroptimeringen på e-handeln för att ni ska ska komma så högt upp på Google sök som möjligt för att generera mer trafik som leder till fler kunder.

Att köpa en e-handel är något som ska göra affärsnytta vilket många inte tänker på när de köper en e-handel. En e-handel är en investering som leder till lönsamhet för ditt företag. För att detta ska vara möjligt behöver man lägga upp en digital strategi. Jag har alltid en välplanerad process som börjar med en marknadsföringsstrategi.

Vad säger kunderna?

Vb Be
Vb Be
Jag har fått jätte bra hjälp av Ludvig med min sida livsnytta.se. Han är snabb och kunnig och är lyhörd för vad jag tycker. Min sida har fått ett upplyft och har blivit mycket mer sökbar på Google sedan jag fick hjälp. Rekommenderar verkligen att anlita honom om ni vill ha snabb och bra hjälp!
Olof Markusson
Olof Markusson
DinResursITeknik hjälpte oss med marknadsföring på sociala medier. Vi är super nöjda med tjänsterna och tackar för ett bra jobb!
Jonas Persson
Jonas Persson
Hemsidan Ludvig gjorde åt oss fungerar riktigt bra med mycket bra kundservice. Kan verkligen rekommendera!

Varför välja DinResursITeknik?

Skräddarsydd e-handel

Jag gör din e-handel utefter dina behov med hjälp av WordPress, WooCommerce och olika programmeringsspråk.

Mobilanpassad e-handel

Jag ser till att din e-handel fungerar på ett bra sätt och ser bra ut på dator, surfplatta och i mobil.

Återkoppling

Du som kund får alltid återkoppling i hur det går med din e-handel under hela processen.

Säkerhet

Jag ser till att din e-handel är säker med SSL och skydd mot externa angrepp.

Support

Jag erbjuder alla mina återkommande kunder fri rådgivning och hjälp med hemsidan.

Lönsamhet

E-handeln ska inte bara vara snygg, den ska också fånga nya kunder och skapa trafik.

Redigering

Du har alltid möjlighet att ändra vad du vill på sidan genom admin-panelen.

Sökmotoroptimering

Jag utvecklar e-handeln efter Googles riktlinjer för ökad synlighet på nätet.

Snygg e-handel

Jag gör e-handeln på ett sätt så att det blir lätt att navigera på sidan och hitta produkter samtidigt som sidan är snygg.

Nå ut till mig

Vill du se hur jag kan hjälpa dig med din e-handel? Kontakta mig nedan

Frågor & svar

1. Du fyller i kontaktformuläret som är precis under ”Frågor & svar” delen av denna sidan.

2. Vi bokar in ett digitalt möte där vi går igenom hur stor e-handel du eller ditt företag behöver, samt om du ska ha marknadsföring, sökmotoroptimering m.m.

3. Jag tar fram en offert med en prisbild baserat på informationen från det digitala mötet och er verksamhet.

4. Efter offerten är accepterad så börjar utvecklingsfasen med er e-handel.

5. Om ni inte redan har en domän eller host så löser jag det åt er och kopplar detta rätt. SSL-certifikat ingår alltid för säkerhet.

6. E-handeln utvecklas på en subdomän till er vanliga domän, t.ex om er domän är ”butik.se” så lägger jag e-handeln på ”dev.butik.se” under utvecklingsfasen.

7. Under perioden er e-handel är under utveckling så får ni vardagliga uppdateringar samt att du som kund kan själv gå in och kolla hur det ser ut live.

8. Under utvecklingsfasen så behöver du som kund skicka över texter / bilder du vill ha med på e-handeln, detta tas även upp under det första digitala mötet. I det fallet att du som kund inte vill skriva någon text eller har några speciella bilder du vill ha med på e-handeln så löser jag det åt dig.

9. När utvecklingsfasen av e-handeln är slut och du som kund är nöjd med e-handeln så bifogar jag även en kort video-guide där jag visar hur du gör för att byta ut text, bilder m.m lätt när e-handeln är helt klar.

10. Efter utvecklingsfasen är slut så flyttas e-handeln från subdomänen från exemplet ovan ”dev.butik.se” till ”butik.se” så att den är på rätt domän och folk kan börja gå in!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Beroende på storleken och komplexiteten av e-handeln du eller ditt företag behöver så kan tiden det tar att utveckla e-handeln variera ganska mycket. Till exempel en mindre e-handel med ett fåtal produkter och fåtal sidor kanske tar 1 vecka medans en stor e-handel med väldigt många produkter, sidor och specialfunktioner tar längre tid.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ja, du kan redigera e-handeln på ett enkelt sätt när e-handeln är helt klar. När e-handeln är helt färdigutvecklad så skickar jag över en video där jag förklarar hur du som kund går in och ändrar bilder, text, färger eller om du vill ändra annat innehåll. Om du har några extra frågor så kan du alltid kontakta mig så hjälper jag dig.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beroende på storlek och komplexiteten av hemsidan eller e-handeln som du eller ditt företag behöver så kan prisbilden variera, allt ifrån en väldigt simpel e-handel som brukar landa på runt
10 000 kr till en väldigt avancerad e-handel med specialfunktioner så kan det landa på runt 200 000 kr. Ta kontakt med mig nedan via kontaktformuläret för att boka in en kostnadsfri konsultation och offert.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ja! Grundläggande sökmotoroptimering ingår i alla e-handel hemsidor oavsett prisklass för att du eller ditt företags hemsida eller e-handel ska kunna komma så högt upp i sökresultaten som möjligt på de olika sökmotorerna.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jag erbjuder löpande sökmotoroptimering till olika kostnader baserat på i hur stor utsträckning och vilka sökord du vill synas för på Google. Kostnaden varierar mellan allt från 1 500 kr – 15 000 kr / månad beroende på storlek och komplexitet.

Köpa e-handel - Jag estimerar kostnaden för ditt projekt!

Beroende på storlek och komplexitet av e-handeln kan prisbilden variera. Jag erbjuder både fast pris och delbetalning beroende på vad som passar dig bäst som kund. Det bästa är att vi har en dialog för att veta vad som går att göra.

Offertförfrågan

  DinResursITeknik

  Gagneberg Anderstorp 1
  566 92 Habo
  Sverige

  Org-nummer: 040123-2491
  Moms-nummer: SE040123249101