Digital marknadsföring

Fler kunder & mer försäljning

Att göra digital marknadsföring på nätet är inte alltid enkelt, jag hjälper dig genom hela processen så att du ska kunna nå ut till så många som möjligt.

Professionalism

Förmedla ett professionellt intryck online med min skräddarsydda digitala marknadsföring. Effektivitet och trovärdighet i fokus.

Tidseffektiv

Jag arbetar alltid tidseffektivt samtidigt som du får uppdateringar under hela processen med ditt projekt.

Kreativa idéer

Jag tänker alltid kreativt när jag hjälper dig med din digitala marknadsföring samtidigt som digitala marknadsföringen uppfyller dina behov.

Digital marknadsföring

Hur fungerar digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är ett sätt att nå ut till en större publik, öka trafiken till din sida och få fler kunder genom sociala medier. Genom digital marknadsföring så annonserar jag dig eller erat företag genom olika sociala medier och ser till att ni får fler som ser eran sida. Detta gör jag genom olika plattformar som t.ex: Facebook, Instagram, Google, TikTok & LinkedIn. 

Citat från svenskarnaochinternet.se: ”97 procent av internetanvändarna använder internet för att söka efter information, en tredjedel (34 %) gör det dagligen. Fler personer uppger att de använder Google sök dagligen (61 %) än som uppger att de söker efter information dagligen på internet (34 %). Det kan betyda att många använder Google som en genväg till en sida, att de skriver in ett sökord i stället för en webbadress.”

Vad säger kunderna?

Vb Be
Vb Be
Jag har fått jätte bra hjälp av Ludvig med min sida livsnytta.se. Han är snabb och kunnig och är lyhörd för vad jag tycker. Min sida har fått ett upplyft och har blivit mycket mer sökbar på Google sedan jag fick hjälp. Rekommenderar verkligen att anlita honom om ni vill ha snabb och bra hjälp!
Olof Markusson
Olof Markusson
DinResursITeknik hjälpte oss med marknadsföring på sociala medier. Vi är super nöjda med tjänsterna och tackar för ett bra jobb!
Jonas Persson
Jonas Persson
Hemsidan Ludvig gjorde åt oss fungerar riktigt bra med mycket bra kundservice. Kan verkligen rekommendera!

Varför välja DinResursITeknik?

Facebook Ads

Jag använder mig av Facebook annonsering och kampanjer för att hitta rätt målgrupper, öka trafiken och ge er fler kunder.

Instagram Ads

Jag annonserar på Instagram som är världens näst största sociala medie för att öka din synlighet på nätet och öka din försäljning.

LinkedIn Ads

Öka synligheten och nå ut till rätt målgrupp på LinkedIn. Jag hjälper dig att skapa och hantera annonser, innehåll och strategier för att maximera ditt företags marknadsföringspotential.

Google Ads

Jag hjälper era kunder att hitta er på Google via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det som du eller ditt företag erbjuder.

TikTok Ads

Jag annonserar på TikTok genom betalda annonser och videos som är relevanta med bra innehåll för att få så stor spridning som möjligt på den snabbt växande plattformen.

Copywriting

Jag marknadsför med ord. Professionell copywriting för att förbättra kommunikationen och säljpotentialen på din webbplats, annonser eller marknadsföringsmaterial.

Nå ut till mig

Vill du se hur jag kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring? Kontakta mig nedan

Offertförfrågan

  DinResursITeknik

  Gagneberg Anderstorp 1
  566 92 Habo
  Sverige

  Org-nummer: 040123-2491
  Moms-nummer: SE040123249101