Be om offert

Kontakta mig med dina funderingar runt hemsidor, e-handel, sökmotoroptimering och digital marknadsföring och få hjälp från mig.

Vad säger kunderna?

Vb Be
Vb Be
Jag har fått jätte bra hjälp av Ludvig med min sida livsnytta.se. Han är snabb och kunnig och är lyhörd för vad jag tycker. Min sida har fått ett upplyft och har blivit mycket mer sökbar på Google sedan jag fick hjälp. Rekommenderar verkligen att anlita honom om ni vill ha snabb och bra hjälp!
Olof Markusson
Olof Markusson
DinResursITeknik hjälpte oss med marknadsföring på sociala medier. Vi är super nöjda med tjänsterna och tackar för ett bra jobb!
Jonas Persson
Jonas Persson
Hemsidan Ludvig gjorde åt oss fungerar riktigt bra med mycket bra kundservice. Kan verkligen rekommendera!

Få en kostnadsfri offert

Jag som driver DinResursITeknik har många års erfarenhet av webbutveckling, e-handel, sökmotoroptimering, digital marknadsföring och underhåll. Har du några frågor eller funderingar så kan du bara fylla i kontaktformuläret nedan så kommer jag att återkomma och hjälpa dig.

Offertförfrågan

  DinResursITeknik

  Gagneberg Anderstorp 1
  566 92 Habo
  Sverige

  Org-nummer: 040123-2491
  Moms-nummer: SE040123249101